PRODUCȚIE DE MAȘINI INDUSTRIALE

Profigram are o gamă largă de experiență la nivel înalt în dezvoltarea și implementarea mașinilor de producție unicate.
De la început, am dezvoltat și integrat o gamă largă de instrumente de producție și mașini de producție personalizate cu diferite niveluri de automatizare și complexitate la partenerii noștri. În prezent, putem susține cele mai diverse medii de producție, de la simple unelte de mână și echipamente de sprijin pentru producție (raft FIFO, masă de asamblare) până la echipamente de producție semi și complet automate.
Experiența noastră a fost acumulată în principal din industria auto, farmaceutică și prelucrarea metalelor.
Expertiza noastră profesională este pregătită să integreze diverse tehnologii precum manipulare, asamblare, dozare, ungere, presare, perforare, înșurubare, marcare cu laser, măsurare EOL, inspecție de etanșare, test de continuitate, test de înaltă tensiune, control camere, măsurare distanță/forță, și altele.
Construcția de mașini de producție personalizate are sediul în locațiile noastre din Kecskemét și Cluj.
La cerere, întreprindem, de asemenea, părți separate ale procesului de dezvoltare a mașinilor de producție personalizate, inclusiv proiectarea sau programarea mașinii.
Toate activitățile de inginerie majore ale procesului sunt efectuate intern de echipa noastră de inginerie cu înaltă calificare, inclusiv proiectarea Eplan sau chiar integrarea controlului PLC în sistemul MES. Cu experiența noastră și echipa noastră de experiență inginerească cu expertiză unică, putem dezvolta cu ușurință conceptul tehnic pentru o anumită sarcină și putem ajuta la pregătirea specificației.