CONTROLUL PROCESULUI

Lansarea noastră în 1998 și primele noastre proiecte conexe ne-au definit clar viitorul în domeniul tehnologiei de control al automatizării, așa că până în prezent, am rămas angajați în proiectarea, implementarea și chiar întreținerea sistemelor de control al proceselor industriale.
Având o gamă largă de experiență de la sute de aplicații complete în ultimii 20 de ani, ne asumăm implementarea completă a sistemelor complexe Scada, PLC și DCS cu echipa noastră de inginerie în continuă dezvoltare, de la punere în funcțiune până la întreținere și disponibilitate. Competențele noastre se extind la diverse industrii, inclusiv sectoarele petrolului, gazelor, farmaceutice și chimice, și avem rezultate dovedite în mediile centralelor electrice, chiar și în cazurile care implică aplicații Ex normale sau rezistente la explozie.
Echipa noastră este un integrator de sisteme proeminent al mai multor producători cunoscuți și renumiți. Drept urmare, inginerii noștri au posibilitatea de a oferi mai multe soluții alternative și optimizate pentru o sarcină specifică, luând în considerare cerințele întregi și unice ale fiecărui client. Folosind cunoștințele noastre unice și versatile (capacități multiplatformă), putem integra cu ușurință instrumente și echipamente de la diferiți producători și locații, cum ar fi Emerson deltaV, Siemens PCS7, Valmet DNA, cu sisteme unificate care utilizează interfețe Profinet sau Foundation™ Fieldbus.
Recunoaștem că sistemul de control servește drept creier și sistem nervos al tehnologiei. Așteptăm cu nerăbdare să contactăm partenerii noștri existenți și viitori pentru a aborda tratamentul și repararea acestui cortex, demonstrând adevăratele noastre competențe în domeniu.