CONSULTANȚĂ

Compania noastră are un profil unic în lumea afacerilor, deoarece mai multe companii din întreaga lume se ocupă cu automatizarea fabricilor, companiilor și întreprinderilor, dar nu în întreaga gamă de dezvoltare, ci se concentrează pe proiectarea sistemului, achizițiile și întreținere. În schimb, suntem implicați deja în proces la nivel strategic și abordăm domeniile care trebuie îmbunătățite cu o perspectivă obiectivă în rolul nostru de consultanți.
Primul nostru obiectiv în timpul consultării partenerilor noștri este să stabilim echilibrul perfect între resursele umane și automatizare, pe care îl stabilim împreună cu clientul nostru. Înțelegem importanța muncii umane cu înaltă calificare în afaceri, așa că subliniem acest aspect atunci când proiectăm sisteme și determinăm nivelul de automatizare.
Procesul nostru de consultanță începe cu un atelier strategic cu clientul, urmat de pregătirea unui raport cuprinzător de stare. Acest raport oferă factorilor de decizie de top o imagine de ansamblu exactă a eficienței fluxului de lucru al companiei și a zonelor de risc critice.
Pe baza raportului de stare, creăm un plan de dezvoltare care conturează cea mai eficientă modalitate de operare a companiei în termeni și costuri. Acest plan este adaptat așteptărilor unice ale clientului și include un buget, permițând calcularea rentabilității costurilor de dezvoltare. La cerere, compania noastră efectuează și calcule de rentabilitate a dezvoltării ca parte integrantă a planului de dezvoltare.
În plus, oferim și suport în gestionarea proiectelor complexe de dezvoltare, inclusiv în organizarea și implementarea dezvoltării în cadrul organizației, la cererea clientului. Acest lucru asigură că clientul poate gestiona eficient dezvoltări și mai mari din perspectiva managementului strategic.