AUTOMATIZĂRI INDUSTRIALE

Deși controlerele apar în proiectele de inginerie de control al automatizării, domeniul automatizării fabricilor necesită un alt mod de gândire.
Bazându-ne pe experiența noastră în proiecte de control al proceselor și răspunzând cerințelor partenerilor și propriilor noastre interese tehnice, ne-am extins în mod continuu expertiza în DCS și am dezvoltat o prezență puternică în domeniul automatizării fabricilor. Operațiunile noastre zilnice cuprind acum proiectarea, programarea și implementarea controalelor PLC utilizând platforme de vârf precum Siemens TIAPortal, WinCC, Bosch Nexeed, împreună cu afișaj HMI și completări de colectare a datelor.
Adoptând abordarea orientată spre sistem, mergem dincolo de simpla punere în funcțiune a mașinii. Oferim date de producție pentru nivelurile de management de top prin intermediul Industry 4.0, MES și colectarea datelor de stocare în cloud, cu o atenție deosebită securității cibernetice.
Comenzile PLC au fost prezente în viața noastră de zi cu zi de mulți ani, apărând în aproape toate industriile, fie că este vorba de automobile, farmaceutice sau alimentare. Ca urmare a Covid-19, a devenit evident că automatizarea și accesul de la distanță la liniile de producție sunt esențiale. În zilele noastre, metodele noastre de creștere a eficienței energetice, implementarea monitorizării energiei și achiziționarea de date sunt foarte populare printre partenerii noștri.
Ne ocupăm de principalele sarcini de inginerie ale proiectului în interior cu echipa noastră de inginerie competentă. Chiar și după închiderea proiectului, rămânem angajați să sprijinim operațiunile partenerilor noștri cu disponibilitate la cerere și monitorizare de la distanță, asigurând continuitate și fiabilitate.